PitPoint Clean Fuels

Layout, ontwerp, online marketing, mailing, copywriting... Een aangename samenwerking met PitPoint.

PitPoint Clean Fuels wil blijven rijden én wil een schonere lucht. Gedreven als ze zijn, om hand in hand met de natuur, vooruit te bewegen.

Project:

BRANDING / CORPORATE IDENTITY / ONLINE

Samen met PitPoint voorzien wij bij Publiplus dit zuiver bedrijf van een puur en fris design voor drukwerk, mailing en online communicatie; We verzorgen reeds ook copywriting met betrekking tot online redactiewerk. Een uitdaging die we niet uit de weg gaan!

PitPoint opende op 22 september in samenwerking met brandstoffen Maes een nieuw Aardgas-tankstation in Bornem. Dit is het derde in een reeks van vijf nieuwe Aardgas-tankstations die recent geopend zijn door PitPoint of binnenkort geopend worden in de regio Antwerpen.

Publiplus hielp bij de uitwerking van de flyer rondom het nieuws van de nieuwe Aardgas-tankstations in de regio Antwerpen.

Mailing opzet uit bestaande database in combinatie met layout. Een leuke opdracht die verder gaat in maandelijkse mailing.

Onlangs ontfermen we bij Publiplus over de online marketing voor de nieuwsberichten omtrent PitPoint. Samen staan we in voor de copywriting en vertalingen van berichten, waarbij we ook de sociale media onder handen nemen.