PitPoint Clean Fuels

OFFLINE & ONLINE MARKETING

Project: PitPoint - groenere mobiliteit

PitPoint is een internationale leverancier van schone brandstoffen met als doel schadelijke emissies te voorkomen. PitPoint ontwerpt, bouwt, financiert, exploiteert en onderhoudt openbare en privé tankstations voor LNG, CNG, biomethaan, waterstof, en elektrische laadpunten, voor bedrijven en overheden.

Zij streven ernaar hun visie van 100% schoon vervoer in 2030 mogelijk te maken door innovatie en samenwerking met hun partners.

Trots hebben we actief en creatief bijgedragen tot de succesvolle uitbouw deze ‘groene' speler op de Belgische energiemarkt.

Marketing

Opening tankstations

Na grondige analyse van de behoeften en wensen van de klant schreven we een uitgekiend marketingplan voor België. Dit vormde de stevige basis voor een op maat gemaakt toekomstplan waarbij onze full-service aanpak zorgde voor een efficiënte samenwerking met snelle, meetbare positieve resultaten.

De geanimeerde openingen van de diverse Pitpoint CNG-tankstations werden door Publiplus van A tot Z georganiseerd, gaande van het uitnodigen van locale besturen en politici, milieubewuste ondernemers en plaatselijke pers tot het uitwerken van een aantrekkelijke wedstrijd en creëren van netwerkmogelijkheden. Elk station wordt gepimpt met de Pitpoint kleuren: banners, affiches, flyers, gadgets, presentatiemappen...

Het Publiplus full-service pakket behelst namelijk veel meer dan enkel het drukken van folders, naamkaartjes of briefpapier of het ontwerpen van displays, banners. Naast e-mailings, 7/24 aanwezigheid op social media en de analyse van diverse statistieken bieden wij onze klanten een breed marketing platform.

Drukwerk

Ondersteuning

Samen met hen hielpen we PitPoint BE in het uitbouwen van hun huisstijl, van layout tot drukwerk.

We stonden PitPoint BE bij in het uitwerken van de volledige stationery tot promotiemateriaal voor events.

Online

Copywriting online & Social media

Alle relevante informatie en nieuws wordt door Publiplus 7/24 gepost via sociale media, we houden de website actueel, vullen aan met extracontent en inhouse copywriting, leveren eigen fotomateriaal… kortom alle registers worden door ons opengetrokken om een optimale visibiliteit te creëren voor onze klant. Overtuigende analytische statistieken bewijzen dat onze aanpak werkt!.